אוהב ישראלהמדינה מסרה את בטחון הפנים שלה לעבריינים , בשנים הקרובות נראה את הנשק שברשות משפחות הפשע בנגב , במשולש ובגליל מופנה כלפי היהודים וכוחות הביטחון .
מיכאל ביתןבהחלט היכן בן גביר ..אלא אם כן זה מפוברק ואולי זה ידוע ומצריך זמן תצפיות ומעקבים כדי לדעת יותר. מקווה שזה הנגע יעלם מהנוף
sonda radioחל טח , מא אתה מלין על בן גביר ? תראה את את חברי הכנסת הערבים , אייכמן עודה ועוד ..מה מעניין אותם בזמן נאום טראמפ .
הצבא שותף מלא למבריחים
המדינה מסרה את בטחון הפנים שלה לעבריינים , בשנים הקרובות נראה את הנשק שברשות משפחות הפשע בנגב , במשולש ובגליל מופנה כלפי היהודים וכוחות הביטחון .
עונש מוות מידי למבריחי נשק.!!!
יום יבוא וכל הדרום יקום עלינו לא למדנו נאכל אותה אינשאלה
חייב להקים איזה יחידה\ מטה\ משהו ולהתחיל לפרק את זה בכמויות גדולות- סכנה רצינית
בהחלט היכן בן גביר ..אלא אם כן זה מפוברק ואולי זה ידוע ומצריך זמן תצפיות ומעקבים כדי לדעת יותר. מקווה שזה הנגע יעלם מהנוף
חל טח , מא אתה מלין על בן גביר ? תראה את את חברי הכנסת הערבים , אייכמן עודה ועוד ..מה מעניין אותם בזמן נאום טראמפ .
איפה בן גביר הדברן הגדול