אלי צרפתיעשב שחומם ועבר קירור ואז טוגן בשמן זית ועבר הקפאה עמוקה עוזר להאריך את החיים ב300 מיקרו שניות.
זה לא חדש.תמיד מקפיאה את הלחם
כמה שטויות בפוסט אחד!! הייתי צריכה להיות היום מקל🤣
עשב שחומם ועבר קירור ואז טוגן בשמן זית ועבר הקפאה עמוקה עוזר להאריך את החיים ב300 מיקרו שניות.
כלום לא משמין תאכלו ותהנווו מהחיים יום שהולך לא חוסר הכל חרטא
וואו חייב לנסות
זה טיפ שווה...
שטויות במיץ עגבניו.חמל כתבה מיותרת
לא עבר בדיקה של לויס פיטנס - לא מאמין. חחחח