רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

default-avatar
אורח חמ״ל
red-alertצבע אדום

רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן

אפוי או כתוש: מתי יש לשום הכי הרבה יתרונות? | ד"ר מאיה רוזמן

icon-msg
12 תגובות
אילן חן
אילן חן

מאיה רוזמן אלופה כתמיד

חי בזוקה
חי בזוקה

לקנות בפסח טרי ולשמר אותו.לקלף השום ולשים אותו בצינתנת עם מלח ושמן.

1
זורבה היווני
זורבה היווני

רוב השום שנמכר בחנויות הוא יבוא מסין. סחורה ישנה. איכות גרועה. בלי ריח ובלי טעם. כל האליצין התנדף ממנו. חבל.

2
זורבה היווני
זורבה היווני

במסעדות הרומניות של פעם זיכרונן לברכה היו מגישים צלוחית שום כתוש בכל ארוחה

Avi Abraham
Avi Abraham

אישתי אוהבת מאד שום.אנחנו ישנים במיטות נפרדות

1
Ahuva Smurikas
Ahuva Smurikas

טוב לדעת

3
יוסי שפירא
יוסי שפירא

שיני השום הקפואים הנמכרים בסופרמרקטים מלאים במים. כדי להעלות את המשקל ובעלי טעם חלש. תבלין שום מיובש נותן הרבה יותר טעם וארומה מהקפוא.

אילן  נבון
אילן נבון

טעים

3
אחים  לחשק
אחים לחשק

איכס

הצג את כל 3 התגובות