דליה עציץמי את בכלל שתבואי חשבון עוד אהבלה מושפעת מהשמאל זה שהבן שלך המסכן חטוף לא נותן לך לגיטמציה לנבל את הפה ללא הרף.
איציק טיסוןבחיאת עינב מי אמר לך להגיד את זה? מקווה שמתן יחזור מהר בריא ושלם ואת תלמדי קצת לשתוק או לדבר בנימוס הרבה מאוד שונאים רכשת לך הרבה זה בלשון המעטה.
מרים לדאנילדעתי הבן שלך יבוא איתך חשבון, בגלל התעמולה שלך, חמס משאיר אותו כדי שתעשי עוד בעיות, כמה את אמא טיפשה, הפסיקי כבר
מירב בן חמוכמה חבל שלא התפכחת עדיין בדרך הזו שלך חמאס יעשה חשבון עם הבן שלךך לא השארת לבן שלך סיכוי לחזור חי !!!
קובי דניאלרק בגללך לא משחררים את החטופים פושעת את נותנת לחמאס כוח להשאיר אותם במנהרות טיפשה רק הכסף של השמאל מעניין אותך חולנית 🤮🤮🤮🤮🤮
יוסף מרקוביץצנגאוקר ,אשפוז דחוף בבית משוגעים היא ממש משוגעת .היא לא סתם חולת נפש .ממש משוגעת ומטורפת . אשפוז בכפיה . היא משניאה את הבן שלה על כל המדינה .
תמשיכי לחגוג עם השמאל המתועב צר לי עלייך
מטומטמת
מי את בכלל שתבואי חשבון עוד אהבלה מושפעת מהשמאל זה שהבן שלך המסכן חטוף לא נותן לך לגיטמציה לנבל את הפה ללא הרף.
עינב צנגאוקר בגלל שינאתך לביבי לעולם לא תקבלי את בנך בחזרה אמן.
בחיאת עינב מי אמר לך להגיד את זה? מקווה שמתן יחזור מהר בריא ושלם ואת תלמדי קצת לשתוק או לדבר בנימוס הרבה מאוד שונאים רכשת לך הרבה זה בלשון המעטה.
בשביל כסף מוכרת את הבן שלה עוד מעט יפסיקו לך את המימון ונראה איך תדברי ח ולה
נבלה בשקל מובן שקנו אותך בגיפ ובית הקטרים.
לדעתי הבן שלך יבוא איתך חשבון, בגלל התעמולה שלך, חמס משאיר אותו כדי שתעשי עוד בעיות, כמה את אמא טיפשה, הפסיקי כבר
מקווה שאת יודעת חשבון, לדעתי מסכנת יום יום עם הטיפשות שלך את בנך, מעניין למה?
ר
כמה חבל שלא התפכחת עדיין בדרך הזו שלך חמאס יעשה חשבון עם הבן שלךך לא השארת לבן שלך סיכוי לחזור חי !!!
משרתת. את. חמס. ימשוגעת
את. צריכה אישפוז
את יכולה לבוא חשבון עם ה..ן שלי חתיכת מטומטמת
חבל לא חטפו אותך
רק בגללך לא משחררים את החטופים פושעת את נותנת לחמאס כוח להשאיר אותם במנהרות טיפשה רק הכסף של השמאל מעניין אותך חולנית 🤮🤮🤮🤮🤮
כמה כסף קיבלת ? חוץ מהבית והג"יף שהשמאל נתנו לך מתנה? רודפת בצע לא רודפת צדק
אין להפסיק את המלחמה .רוב העם לא יסבול חמס בעזה
מה קרה את צריכה עוד כסף אז תיתקפי את הממשלה ויביאו לך טיפשה
הצנגאוקר הזאת ,אשה מפחידה ומסוכנת .
צנגאוקר ,אשפוז דחוף בבית משוגעים היא ממש משוגעת .היא לא סתם חולת נפש .ממש משוגעת ומטורפת . אשפוז בכפיה . היא משניאה את הבן שלה על כל המדינה .
זאתי ערסית או מה
יאלה תתקדמי תת רמה
לכי לקיבינימט
בושה וחרפה