רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

default-avatar
אורח חמ״ל
red-alertצבע אדום

רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

מערכת חמ״ל
מערכת חמ״ל

רופאה חושפת: כך תהפכו פחמימה לסיבים תזונתיים - ותרדו במשקל

icon-msg
8 תגובות
MAYA STERN
MAYA STERN

זה לא חדש.תמיד מקפיאה את הלחם

לימור יפת
לימור יפת

כמה שטויות בפוסט אחד!! הייתי צריכה להיות היום מקל🤣

1
אלי צרפתי
אלי צרפתי

עשב שחומם ועבר קירור ואז טוגן בשמן זית ועבר הקפאה עמוקה עוזר להאריך את החיים ב300 מיקרו שניות.

גילה יהודה
גילה יהודה

כלום לא משמין תאכלו ותהנווו מהחיים יום שהולך לא חוסר הכל חרטא

1
yuli choen
yuli choen

וואו חייב לנסות

אתי לוי
אתי לוי

זה טיפ שווה...

סמי קיסר
סמי קיסר

שטויות במיץ עגבניו.חמל כתבה מיותרת

Netanel.h
Netanel.h

לא עבר בדיקה של לויס פיטנס - לא מאמין. חחחח