חיים שטריתאין אמונה ברשות הפלסטינית מתוכם יצאו כל הפלגים המחבלים. התורה מורה .לא להיתחבר ליושבי הארץ כי מוקשים המה.
אפרת כהן רק השטן יש כוח לשרוד הרוע כנראה שומר אותך בחיים , מחבל בחליפה רואה מול עיניו איך העם המומצא נעלם ונהיה אסופה של רוצחים .
אלפרדו בניסואבו מאזן חלש כמו כל ראשי האופוזיציה הבזויים אצלנו , שלא לדבר שהוא שקרן כמו השקרן מרעננה ששיקר לבוחריו , וחלול כמו החלול מתל אביב
זקן זבל מנייק ישראל שומרת עליו שלא יזיקו לו שונא אותנו מחבל טיפש.
השטן 👿יקח אותו🙏🙏 יחגוג יום הולדת עם סינוואר
אין אמונה ברשות הפלסטינית מתוכם יצאו כל הפלגים המחבלים. התורה מורה .לא להיתחבר ליושבי הארץ כי מוקשים המה.
ימח שמו עוד טרוריסט
רק השטן יש כוח לשרוד הרוע כנראה שומר אותך בחיים , מחבל בחליפה רואה מול עיניו איך העם המומצא נעלם ונהיה אסופה של רוצחים .
לחסל אותם טוטאלית ..לא לאפשר להם קיום פה...
הם עוד יקומו נגד ישראל כמו חמאס
אבו מאזן חלש כמו כל ראשי האופוזיציה הבזויים אצלנו , שלא לדבר שהוא שקרן כמו השקרן מרעננה ששיקר לבוחריו , וחלול כמו החלול מתל אביב