רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

default-avatar
אורח חמ״ל
red-alertצבע אדום

רוצים להגיב ולהעלות דיווחים?

התחברו או הרשמו בזריזות לחמ״ל

מה הטלפון או המייל שלך?
או התחברו באמצעות
google-auth
facebook-auth
התחברת בהצלחהאיזה כיף שהתחברת

מערכת חמ״ל
מערכת חמ״ל

הפסיקו לבכות במטבח: כלל הזהב לחיתוך בצל שישנה לכם את החיים

icon-msg
3 תגובות
חביב חביב
חביב חביב

טוב לדעת עבדתי בתחום האוכל בתור שף סו שף טבח בית פה מסעדה וכולי ולא חשבתי אי פעם שהפסקתי לבכות בחיתוך של הבצל וכול הזמן מתאר לעצמי שכבר העניים התרגלו מלראות בצל עכשיו אתה מעלה לי את המודעות שזה באומנות חיתוך וזה לא הרגל

dave sivan
dave sivan

קישקוש

נאור מועלם
נאור מועלם

הוא לא דיבר על פחות דמעות הוא דיבר על החיתוך