הפסיקו לבכות במטבח: כלל הזהב לחיתוך בצל שישנה לכם את החיים
3 תגובות
חביב חביב
טוב לדעת עבדתי בתחום האוכל בתור שף סו שף טבח בית פה מסעדה וכולי ולא חשבתי אי פעם שהפסקתי לבכות בחיתוך של הבצל וכול הזמן מתאר לעצמי שכבר העניים התרגלו מלראות בצל עכשיו אתה מעלה לי את המודעות שזה באומנות חיתוך וזה לא הרגל
טוב לדעת עבדתי בתחום האוכל בתור שף סו שף טבח בית פה מסעדה וכולי ולא חשבתי אי פעם שהפסקתי לבכות בחיתוך של הבצל וכול הזמן מתאר לעצמי שכבר העניים התרגלו מלראות בצל עכשיו אתה מעלה לי את המודעות שזה באומנות חיתוך וזה לא הרגל
קישקוש
הוא לא דיבר על פחות דמעות הוא דיבר על החיתוך